Despre / About

Bine ai venit!

Despre mine…?

Mă consider un explorator, atât al istoriei şi filosofiei umanităţii (am un doctorat în istorie), cât şi al spiritului uman, din punctul de vedere al evoluţiei şi rolului său în Univers. Cercetările mele au ca primă motivaţie pasiunea de a înţelege Omul în toată măreţia lui… Omul ca fiinţă cosmică, întrupată în planul fizic, cu cele ce îl leagă de acest Univers material şi ceea ce înseamnă progresul său ca spirit etern, în călătoria evolutivă prin lumea efemeră.

Rezultatele descoperirilor şi experienţelor mele sunt transmise celor interesaţi prin intermediul unui limbaj accesibil, adresându-mă atât sufletelor tinere, care sunt doar la primii lor paşi în desluşirea misterelor vieţii, cât şi persoanelor aflate deja pe calea asimilării adevărurilor imuabile ale Universului.

Aceste preocupări izvorăsc din dorinţa de a uşura paşii celorlalţi oameni, de a contribui la îmbunătăţirea şi extinderea capacităţii lor de înţelegere, la ridicarea nivelului de calitate a vieţii personale şi colective, precum şi la convieţuirea armonioasă cu semenii şi cu celelalte fiinţe din marea Familie a Vieţii pe Terra.

Victor… este mai mult decât un nume, este un proiect… un proiect de viaţă, al vieţii mele. Fiecare cititor al acestor rânduri face deja parte din acest proiect.

Îţi mulţumesc pentru vizită.

Cu prietenie,

Victor

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s